Zoeken

EEN WEBSHOP MET EEN MISSIE

Hoi! Wij zijn Femke & Susanne van Johnny Jungle, een webshop met een missie! We willen graag eco en eerlijke producten toegankelijker maken en je op een vriendelijke manier bewust maken van de wereld, onze natuur en je omgeving. Daarnaast vinden we dat er te weinig aandacht is voor de sociale kant van het product.. 
Want hoe goed is een bamboe tandenborstel als het gemaakt is in een fabriek waar mensen 18 uur per dag werken voor veel te weinig geld en zonder enige zorgzekerheid?

De producten zijn van te voren door ons getest en we bieden niets aan waar we zelf niet achter staan. Bijna alles heeft een ecologische achtergrond, maar ook een goed sociaal verhaal. Daarom vragen we elke producent naar hun werkwijze & werkomstandigheden. Vertrouwen is de basis van alles, dus als we twijfelen over een product, dan bieden we het simpelweg niet aan.

Johnny Jungle is fan van Fairtrade en van bedrijven die mooie projecten initiëren. In het binnen- of buitenland, om zo mensen te steunen die het om welke reden dan ook, minder goed hebben dan de gemiddelde Nederlander. En waar mogelijk zoeken we producten dichter bij huis, voor minder Co2 uitstoot en support van de lokale ondernemer. Mede door Corona wordt het belang hiervan steeds duidelijker.

Alles voor Thuis & Travels, maar dan Eco & Sociaal. Kijkend naar het milieu én de werkomstandigheden -  We zijn nog maar net begonnen, maar uiteindelijk kun je in de shop alles vinden wat je nodig hebt voor je reis! Voor in je backpack, lekker outdoor, je toilettas, op de camping, strand, sport of als je een dag de avonturier wil uithangen. En het mooie is dat je veel producten ook gewoon thuis kan gebruiken!


Eerlijk & Transparant
Dat zijn kernwaarden van Johnny. Daarom geven we bij producten en in onze blogs een duidelijk en eerlijk transparant verhaal, zodat onze overtuiging, misschien ook de jouwe wordt. We staan altijd open voor een dialoog, voor ideeën, nieuwe producten, vragen of samenwerkingen.
Laten we samen de wereld ietsje mooier maken. 


Femke & Susanne